De populære og sjove

Når I vil have en omgang rigtig sjov teambuilding, så er de 5 aktiviteter nedenfor et godt valg. Det er alle sammen populære og sjove aktiviteter, som I laver som hold, som team, og I er i konkurrence med et andet hold. I får masser af gode grin, sjov underholdning og spændende konkurrencer. I kan vælge én aktivitet eller to eller flere – som I nu foretrækker det. Læs om dem og se, hvad der tiltaler jer.

Hver enkelt aktivitet varer 45 minutter.

Bumper-ball

Bumper-ball er fodbold på den absolut sjoveste måde! I spiller på små hold, hvor hver spiller er indpakket i en stor, oppustelig bumper-ball. Den trækkes over hovedet som en trøje, og den er udstyret med seler, så den ikke glider af. Der er åbent ved spillerens hoved, så vejrtrækningen foregår frit, men udsynet er ikke stort!
Selv om benene er frie, kan det være svært at styre bolden eller overhovedet at ramme den, og I vil helt sikkert bumpe ind i hinanden – og vælte. I lander dog blødt, og I vil få masser af sjove oplevelser og gode grin. Bumper-ball er indbegrebet af populær og sjov teambuilding!

Bumper-ball er et af de populære og sjove spil
Bumper-ball – men hvor er bolden?

Unicorn-stafet

Unicorn-stafet foregår ikke alene på en oppustet unicorn, men også med et par promillebriller for øjnene – nogen kalder dem tossebriller. Brillerne gør det svært at styre unicorn’en, at bedømme afstande og at holde balancen. I den situation skal ens hold så være hurtigere end de andre hold i stafetløbet. Det giver masser af skøre optrin og nok at grine af!

Unicorn-stafet med promillebriller er ikke nogen nem disciplin.

Bazooka-ball

Bazooka-ball er også en af de populære og sjove aktiviteter, og her er holdspillet fyldt med action og spas. I spiller i små hold mod hinanden. Hver spiller har en såkaldt Bazooka-blaster, der kan skyde med skumgummikugler på størrelse med tennisbolde. De skal ramme modstandere og sætte dem ud af spillet, eller ramme plet i nogle målfelter, så der er holdgevinst.
­Banen er opbygget med forhindringer og barrikader, så der er steder at skjule sig, indtil man dukker frem og rykker i angreb! Bliver man ramt af en skumgummibold, føles det ikke hårdt, men for at sikre den gode oplevelse, spiller I alligevel med beskyttelsesbriller og vest. Bazooka-ball er sikker, sjov og action­fyldt underholdning.

Den bløde Bazooka-ball er skudt af sted mod målet.

Sumo-stafet

Sumo-stafet foregår i sumodragter, der pustes op omkring hver spillers krop, så man er meget, meget STOR. Det betyder, at al bevægelse bliver omstændelig og langsom – lidt som at se en skildpadde!
Sumo-stafet foregår som et forhindringsløb, hvor der skal hoppes, kastes med frisbee, skydes med bue osv. Udførelsen er sjældent præcis og elegant, men til gengæld er den underholdende – både for spillere og tilskuere. I dyster mod hinanden i to hold, og vinderne er selvfølgelig dem, der først får hele holdet igennem forhindringerne.

Sumo-stafet – lykkes det at hoppe fra felt til felt og komme før det andet hold?

Bue-battle

Bue-battle er endnu et af de populære og sjove spil, men også et dramatisk! Det er en battle mellem to hold, der skal forsøge at ramme hinanden og også skyde hinandens mål ned. Banen er 18 x 21 meter og har masser af steder, hvor man kan gå i dækning – og dukke frem fra. Pilene er monteret med solide gummipuder, så det hverken giver blå mærker eller skader at blive ramt. For at sikkerheden er i top, spilles der med beskyttelsesmasker.
Et hold vinder battlen, når alle modstanderne er ramt, og alle modstandernes målskiver er skudt ned. Selv om man bliver ramt, kan man komme til live igen på flere måder, fx ved at gribe en pil. Inden I kaster jer ud i en battle, får I grundig instruktion, og I prøver at skyde, så det ikke skal læres fra bunden undervejs.
Vær sikker på, at en bue-battle giver masser af adrenalin i hele kroppen, men også intens action, sjov konkurrence og gode grin.

Når alle modstandere er ramt sammen med deres mål, er Bue-battlen vundet.

Promille-hockey

Når I spiller promille-hockey, er det med hockey-stave og en bold. Promillen får I via et par særlige briller – nogen kalder dem tossebriller. De virker på den måde, at man oplever verden og reagerer, som om man har drukket sig til en solid promille. Det bliver svært at bedømme afstande, synet bliver sløret eller måske dobbelt, og synsfeltet bliver afgrænset.
Der er tre spillere på hvert hold, og det handler selvfølgelig om at score mål hos hinanden – hvis man overhovedet kan finde bolden og målet. Turnering, halvlege og udskiftning aftaler man inden start.
Derefter går det løs med skøre kombinationer, uforudsigelige slag i luften og masser af grin til både spillere og tilskuere. Se en kampsituation i videoen længere nede.

Lille bold og store armbevægelser.
Rul til toppen