Om Teamsjov

Henrik Kornum er indehaver af Teamsjov--Aarhus
Henrik Kornum

Bag Teamsjov-Aarhus står jeg, Henrik Kornum, der i mange år har arbejdet professionelt med teambuilding og events. Det har både været i mit eget firma og som instruktør i andres, og rigtig mange teams har i årenes løb opbygget eller genfundet melodien sammen med mig og mine medarbejdere.

Jeg har i 20 år drevet eventfirmaet Outdoor Games – odg.dk, der i dag har udendørs spillebaner i Brabrand ved Aarhus. Rigtig mange kommer her for at spille paintball, bue-battle, promille-hockey eller dyrke en af de mange andre aktiviteter – eller for at holde blå mandag.

Firmaevent og polterabend er også faste tilbud hos Outdoor Games, og Teamsjov er udsprunget heraf.

I Teamsjov-Aarhus er der fokus på at lave succesfuld og sjov teambuilding for små og store arbejdspladser i Aarhus og omegn – Danmarks centrum 😉 . Selvfølgelig er alle andre uden for smilets by også velkomne – vi er ikke smålige i Aarhus!

Når I har booket, og vi har aftalt, hvordan jeres teambuilding skal forløbe hos os, kan I trygt regne med, at vi står på hovedet, løber maraton eller kravler på alle fire for at give jer sjove oplevelser. Dem vil I kunne mærke effekten af, længe efter I er kommet hjem!

Henrik Kornum fra Teamsjov-Aarhus

Teamsjov-Aarhus
Glamhøjvej 30
8220 Brabrand
Tlf. 61 70 61 07

CVR: 43583077

Rul til toppen