De spændende og sjove

Teambuilding skal helst være sjov, men den må også gerne være spændende. Når I konkurrerer team mod team, hold mod hold, i uvante discipliner, så er der rig lejlighed til at udfolde både det spændende og sjove.
Her kan I vælge mellem tre dobbeltkampe, hvor I får brugt forskellige sider af jeres styrker, og hvor det langt fra er givet, hvilket hold der samarbejder og lykkes bedst. I kan også vælge at kaste jer ud i at skyde med bue eller luftgevær. Det er aktiviteter, som I måske aldrig har prøvet før. Der vil I få brug for koncentration, fysik og holdånd, samtidig med at I morer jer godt.

Her enkelt aktivitet / dobbeltaktivitet varer 30 minutter.

Sømstafet & stammekast

Så er der dømt spændende og sjov dobbeltkamp! Først en omgang sømstafet og så en runde med stammekast. I sømstafetten løber hver enkelt holddeltager frem og slår til sømmet. Så tilbage igen, så den næste kan sendes af sted. En god teknik med hammeren kan nemt blive afgørende.
Stammekast kræver også en god teknik, men der er ikke kun én måde at kaste på, og man bestemmer selv! Stammerne er ca. 1,5 meter lange og ca. 15 cm tykke, så de flytter ikke sig selv. Kastene skal selvfølgelig måles op, og erfaringer viser, at der er kastelængder i både korte og længere størrelser!

Sømstafet og stammekast - spændende og sjove aktiviteter
Sømstafet og stammekast

Hestesko- & lassokast

Igen en sjov dobbeltmatch hold mod hold: Kast med hestesko og kast med lasso. Hestesko er ikke de nemmeste at kaste med, for de har form og tyngde, så de kan drille. Og I skal kaste på 4 meters afstand uden at overtræde den røde linje!
Det samme gælder kast med lasso, og her bliver det spændende, om det lykkes at få sving i lassoen, eller kasteren selv bliver viklet ind i den. Hjorten står heldigvis stille, så der er faktisk en reel chance for at indfange den!

Kast med hestesko og lasso hos Teamsjov
Kast præcis med hestesko og fang hjorten med lasso.

Pudekamp & dobbeltsav

Også en spændende og sjov dobbeltkamp hold mod hold: I skal kæmpe med puder, og I skal save i træ. I pudekampen sidder en deltager fra hvert hold over for hinanden på en høj bænk. Målet er at få den anden væk fra bænken, og til det må man bruge den bløde pude – intet andet. Det skaber masser af sjove situationer, og der må heppes på holdets deltager!
Dobbeltsaven er en regulær skovsav, der er 2 meter lang og har håndtag i begge ender, hvor to af holdets deltagere griber fat. Den træstamme, der skal saves i, er 30 cm tyk, og så gælder det bare om at save skiver af den. Og det er nemt – hvis ellers de to savførere kan samarbejde. Det andet hold er selvfølgelig i gang med det samme, men hvem samarbejder bedst og hurtigst?

Pudekamp og savning med dobbelsav - spændende og sjove aktiviteter
Pudekamp om pladsen på bænken og opsavning af træstamme med dobbeltsav.

Bueskydning

Måske har du aldrig skudt med bue før, men nu er muligheden der for dig og dit hold. Faktisk er bueskydning en rigtig populær sportsgren, og det er en spændende og sjov aktivitet, hvor I får brug for både at lære hurtigt, koncentrere jer og at kunne styre jeres fysik.
Inden I går i gang, får I en grundig instruktion – også om sikkerhed. Derefter skyder I efter tur mod målskiven på 10 meters afstand. Banen er så stor, at der kan være op til 4 hold, der skyder og dyster mod hinanden samtidig. Når I har skudt, går I frem og tæller point. Pletskud er meget velkomne!

Bueskydning
Bueskydning mod målskive på 10 meters afstand.

Luftgevær

Luftgevær i en lille kaliber må man skyde med uden at have jagttegn. De fleste har ikke erfaring med luftgevær, og derfor kan det blive en meget lige dyst, når I skal konkurrere hold mod hold. I får selvfølgelig grundig instruktion, inden I går i gang – også om sikkerhed.
Derefter skal I skyde efter tur, så alle får vist deres sigteevner. Målene er små og lidt større dåser, der er anbragt på forskellige forhøjninger, fx pæle. Og så gælder det om, hvilket hold der kan skyde flest dåser ned. Det bliver en spændende konkurrence, og der vil med garanti blive både imponerende fuldtræffere og sjove forbiere!

Skyde med luftgevær - en spændende og sjov aktivitet
Kan I sigte og skyde, så dåserne triller ned?
Rul til toppen